در حکمی از سوی مهندس بهزاد هرمزی رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان سرپرست معاونت بهره برداری و توسعه آب این شرکت معرفی شد .
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان گلستان ، در راستای اجرای یکپارچهسازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی در این حکم" داود احمدی نصرآبادی" به عنوان سرپرست معاونت بهره برداری و توسعه آب شرکت معرفی شد .
بنابراین گزارش در بخشی از این ابلاغ آمده است :
" با عنايت به مراتب تعهد، شايستگي و سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب اين ابلاغ به سمت سرپرست معاونت بهره برداری و توسعه آب شركت مـنصوب مي شويد.
اميد است با استعانت از درگاه خداوند متعال ، همدلی و همکاری کلیه همکاران شاغل در شرکت ، معاونین ، مدیران امور و ستادی در انجام وظایف محوله با رعایت دقیق قوانین و مقررات ، بخشنامه ها ، آئین نامه ها و دستورالعمل های مربوطه تحت نظر اینجانب موفق و موید باشید .
لازم به ذکر است در این مراسم از زحمات مهیار خسروی در مدت تصدی معاونت بهره برداری آب و فاضلاب شهری تقدیر بعمل آمد.